Profesionalno usmjeravanje

OBAVIJEST ZA UČENIKE OSMIH RAZREDA OSNOVNIH ŠKOLA !

U suradnji sa CISOK-om djelatnici Prirodoslovne tehničke škole Split, dana 26.4.2018. u vremenu od 14h-17h u prostorima CISOK-a (Ulica bana Josipa Jelačića 17) održati  će informativna predavanja za učenike osmih razreda i njihove roditelje s ciljem pružanja informacija relevantnih za donošenje odluke o nastavku obrazovanja u srednjoj školi. Kroz predavanja, roditelji i učenici upoznali bi se sa obrazovnim programima (kemijski tehničar,ekološki tehničar,prehrambeni tehničar i prirodoslovna gimnazija) koji se realiziraju u školi,specifičnostima obrazovanja u školi,kao i mogućnostima obrazovanja ili zapošljavanja nakon završene srednje škole. 

  • 24.10. 2017. –  Učenici maturalnih razreda posjetili su HZZZ , područnu jedinicu Split.U sklopu posjeta djelatnici HZZZ-a održali su predavanje s ciljem profesionalnog informiranja i karijernog savjetovanja.
  • Nakon posjeta učenici su popunjavali evaluacijske upitnike s ciljem utvrđivanja stupnja zadovoljstva navedenim posjetom ali i procjene informativne vrijednosti predavanja.
  •  Rezultate upitnika možete pogledati ovdje Analiza poo 1
  • 10.11. 2017. – Djelatnici Visokog učilišta- Aspira u čitaonici škole održali su informativno predavanje za učenike kroz koje su ih nastojali upoznati sa studijskim programima, načinima i uvjetima studiranja na tom veleučilištu. Predavanje je organizirala pedagoginja u suradnji s djelatnicima učilišta.Predavanju su nazočili učenici maturalnih razreda, a realizirano je u terminu sata razrednog odjela.
  • 13.12.2017. – Djelatnici Hrvatskog vojnog učilišta” Dr Franjo Tuđman” u čitaonici škole održali su informativno predavanje za učenike kroz koje su ih nastojali upoznati sa studijskim programima, načinima i uvjetima studiranja na tom učilištu. Predavanje je organizirala pedagoginja u suradnji s djelatnicima učilišta.Predavanju su nazočili učenici maturalnih razreda, a realizirano je u terminu sata razrednog odjela.
  • 15.12.2017. – organiziran je posjet Fakultetu elektrotehnike,strojarstva i brodogradnje s ciljem upoznavanja zainteresiranih učenika sa studijskim programima, načinima i uvjetima studiranja na tom sveučilištu.Posjet je u suradnji s djelatnicima FESB-a organizirala i realizirala pedagoginja škole.