veljača 2022

Month

17. 2. 2022. ugostili smo gospodina Matu Hercega (predsjednika udruge UZEG) kao predstavnika Čistoće Split koji je održao edukaciju o odvajanju i gospodarenju otpadom. Edukaciji su nazočili učenici članovi ekoodbora koji su dobili i prigodne poklone ali i zadatke. Naime,  dogovoreno je  snimanje promotivnog video uratka u kojem će učenici kao savjesni građani promovirati čisti Read More
Read More
Dragi učenici, Od ponedjeljka 21. veljače do 25. veljače traje drugi dio zimskih praznika, a vraćamo se u školske klupe u ponedjeljak, 28. veljače.  Smjena A (1. i 3. razredi) nastavu imaju ujutro, a smjena B (2. i 4. razredi) poslijepodne. Želimo vam ugodne praznike!
Read More
Aktivnosti vezane za Dan sigurnijeg Interneta ove su godine održane 7. i 8.veljače. Time je pružena prilika svima učenicima da pokažu znanje o sigurnosti na Internetu. Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More
UPUTE-ZA-UPORABU-HIGHTOP-test-za-samotestiranje-10.02.2022.- UPUTE.pdf
Read More
Kako bismo promovirali školu i podijelili svoja iskustva u strukovnom obrazovanju, Prirodoslovna škola Split odazvala se natječaju namijenjenom učenicima i nastavnicima u kojem su učenici i njihovi mentori predstavili strukovna zanimanja Škole stvorivši kreativnu fotopriču i videopriču. Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More