siječanj 2022

Month

Učenici trećih razreda (3.a i 3.b školske godine 20./21. i 21./22.) na satovima Likovne umjetnosti izrađivali su zanimljive uratke u tehnici kolaža pod mentorstvom profesorice Dorotee Lukač.  Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More
Poštovani učenici, od ponedjeljka 10. siječnja, nastava se odvija po modelu A (uživo). Smjena A (1. i 3. razredi) nastavu imaju poslijepodne, a smjena B (2. i 4. razredi) ujutro. Podsjećamo vas da se pridržavate epidemioloških preporuka (držanje razmaka, nošenje maske kao i redovito jutarnje mjerenje temperature) kako bismo smanjili mogućnost zaraze.Lijep pozdrav! Ravnateljica Marija Read More
Read More
Na debatnom turniru NEWB Open 2021. koji se održao 6. i 7. studenog 2021. sudjelovali su i naši debatanti početnici! Turnir nacionalnog karaktera održao se preko Zoom platforme, a našu suv + školu predstavljala dva tima: tim „STAPČARI“ i tim „ŽABARI“. Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More
Tradicionalna izložba fotografija “Splitska.tiramola“ s jednostavnim konceptom humanitarnog karaktera, okupila je i naše mlade fotografe. Članovi školskog Fotokluba „Pixel“ ovom prilikom supokazali socijalnu osjetljivost kako bi u mjesecu darivanja dali svoj obol ovogodišnjoj hvale vrijednoj akciji. Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More
Uz veliku stanku prouzrokovanu koronakrizom, na radost naših učenika vratili smo se šahovskim natjecanjima. Za učenike srednjih škola ekipno šahovsko natjecanje održalo se 1. prosinca 2021. godine na kojem se igralo po švicarskom sistemu. Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More