Oglasna ploča

Category

Kako bismo promovirali školu i podijelili svoja iskustva u strukovnom obrazovanju, Prirodoslovna škola Split odazvala se natječaju namijenjenom učenicima i nastavnicima u kojem su učenici i njihovi mentori predstavili strukovna zanimanja Škole stvorivši kreativnu fotopriču i videopriču. Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More
Učenici trećih razreda (3.a i 3.b školske godine 20./21. i 21./22.) na satovima Likovne umjetnosti izrađivali su zanimljive uratke u tehnici kolaža pod mentorstvom profesorice Dorotee Lukač.  Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More
Na debatnom turniru NEWB Open 2021. koji se održao 6. i 7. studenog 2021. sudjelovali su i naši debatanti početnici! Turnir nacionalnog karaktera održao se preko Zoom platforme, a našu suv + školu predstavljala dva tima: tim „STAPČARI“ i tim „ŽABARI“. Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More
Tradicionalna izložba fotografija “Splitska.tiramola“ s jednostavnim konceptom humanitarnog karaktera, okupila je i naše mlade fotografe. Članovi školskog Fotokluba „Pixel“ ovom prilikom supokazali socijalnu osjetljivost kako bi u mjesecu darivanja dali svoj obol ovogodišnjoj hvale vrijednoj akciji. Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More
Uz veliku stanku prouzrokovanu koronakrizom, na radost naših učenika vratili smo se šahovskim natjecanjima. Za učenike srednjih škola ekipno šahovsko natjecanje održalo se 1. prosinca 2021. godine na kojem se igralo po švicarskom sistemu. Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More
Ove godine, 2. i 3. prosinca, održano je treće Milenijsko natjecanje iz kreativne industrije na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Milenijsko natjecanje nacionalno je i međunarodno natjecanje organizirano za srednjoškolce i studente iz Republike Hrvatske i inozemstva. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovale su i naše učenice Klara Mladenović i Marta Šimić iz 2.a razreda pod voditeljstvom prof. Read More
Read More
Erasmus+ projekt IT4CD (Information technology for citizenship and democracy) Prirodoslovne škole Split, kao i svi slični projekti, bio je privremeno zaustavljen pandemijom COVID-19. Nakon dvije godine čekanja, dopisivanja i rada u virtualnom okruženju, prva mobilnost Erasmus+ projekta IT4CD konačno se dogodila od 21. do 27. studenog 2021. godine. Kao što je predviđeno glavnim ciljem projekta, koji je Read More
Read More
Nakon drugog mjesta na Gradskom i Županijskom natjecanju srednjih škola u plivanju za učenice, školsko sportsko društvo “Prirodoslovac”, nastupilo je i na Državnom natjecanju srednjih škola u plivanju, koje se održavalo u Rijeci na bazenima ”Kantrida”. Više informacija o ovoj aktivnosti pogledajte na digitalnom školskom listu Flora.
Read More
Poštovani, pozivamo sve učenike, odgojitelje, učitelje i nastavnike da nam se pridruže na međužupanijskom stručnom skupu Održivi razvoj s matematikom u proširenoj stvarnosti koje će se održati ONLINE 8. prosinca 2021. od 9 do 21 sata u 5 blokova s temama: Održivi razvoj i Proširena stvarnost. Sve aktivnosti i streaming cijelog skupa će biti dostupan učenicima i roditeljima Read More
Read More
Dvanaesti mjesec vrijeme je radosti i darivanja, a ove godine itekako imamo razloga za slavlje! Važnost našeg Automata podrške prepoznali su i organizatori konferencije ENTER. Radi se o međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji proizašloj iz konferencije Izazovi u radu s darovitom djecom, koja za cilj ima objediniti znanja različitih djelatnika iz područja obrazovanja i povezanih industrija te na Read More
Read More
1 2 3 22